Moneta

Ezarri zure moneta iOS, iPadOS, Android eta web aplikazioetan

Moneta web aplikazioan

Fillet web aplikazioak zein moneta erabiltzea nahi duzun hauta dezakezu.

Weba
  1. Hasi saioa zure kontuan.

Taldeak eta Erakundeak Harpidetza aktiboa duen erakunde bateko kide bazara, egiaztatu erakunde horretan saioa hasita duzula.

Aholkua:

Hautatu "Aldatu kontua" zure Banakako kontuan edo Erakundeko kontu batean saioa hasteko.

2. Select the following: Erabili web aplikazioa
  3. Select the following: Aldatu beste eskualde eta hizkuntza batera
  4. Hautatu lokal bat
  5. Abiarazi web aplikazioa

Moneta iOS, iPadOS eta Android aplikazioetan

Fillet-en iOS, iPadOS eta Android aplikazioek automatikoki erabiltzen dute zure gailuaren eskualdeko moneta bera.

Zure gailuaren eskualdea zure gailuaren Ezarpenetan ezarri duzun eskualdea da.

Fillet aplikazioetako moneta aldatzeko, aldatu eskualdea gailuaren Ezarpenetan.

iOS eta iPadOS
  1. Ireki Ezarpenak aplikazioa.
  2. Sakatu Orokorra.
  3. Sakatu Hizkuntza eta eskualdea, eta, ondoren, Eskualdea.
  4. Hautatu lokala
Android
  1. Ireki Ezarpenak aplikazioa.
  2. Sakatu Hizkuntza eta sarrera.
  3. Sakatu Hizkuntza, eta hautatu zure moneta.