Babeskopia eta sinkronizazioa Fillet aplikazioak

Sar zaitez zure datuak edozein iOS edo Android gailutatik, edo edozein web arakatzailetatik.

Ikuspegi orokorra

Datuen sinkronizazioak bi zati nagusi ditu:

• Gailu batetik datuak zure beste gailuetara bidaltzea, eta
  • Zure beste gailuetatik datuak jasotzea.

Zure datu kopuruak eta Interneteko konexioak sinkronizazio-abiaduran eragina izango dute, beraz, utzi denbora pixka bat sinkronizazioa osatzeko.

Honela kudeatzen dute Fillet aplikazioek datuen sinkronizazioa, hau da, "pull" eta "push" prozesuak:

• Fillet web aplikaziorako, datuak automatikoki "bultzatzen" dira lan egiten duzun bitartean, eta datuak "atera" ditzakezu Sinkronizazioa fitxara joanda.
  • Fillet Android aplikaziorako, datuak sinkronizatzen dira hasierako pantailan "Sync" hautatzen duzunean.
  • Sinkronizatu datuak Fillet iOS eta iPadOS aplikazioetan

Web aplikazioa

Web-aplikazio honetan egindako aldaketak automatikoki sinkronizatzen dira zerbitzariarekin.

Fillet web aplikaziorako, datuak automatikoki "bultzatzen" dira lan egiten duzun bitartean, eta datuak "atera" ditzakezu Sinkronizazioa fitxara joanda.

Orria freskatzeak edo arakatzailearen cachea garbitzeak arazo gehienak automatikoki konponduko ditu.

Gainera, datu zaharkituek eragindako arazoak ekiditen laguntzen dizu.

iOS eta iPadOS

Sinkronizazioa abian den bitartean, aurrerapen-gurpila biratzen ikusi beharko zenuke.

Sinkronizazioa amaitzen denean, azken datuen sinkronizazioaren data eta ordua ikus ditzakezu Ezarpenak fitxan.

Lortu informazio gehiago Fillet iOS eta iPadOS aplikazioetan datuak sinkronizatzeari buruz

Android

Ukitu Sinkronizatu botoia gure Android aplikazioaren pantaila nagusian.

Sinkronizazioa amaitzen denean, azken sinkronizazioaren data eta ordua pantaila nagusian bistaratuko dira Azken sinkronizazioa atalean.