Egiaztatu Fillet ID helbide elektronikoa

Ikuspegi orokorra

Fillet kontu berri bat sortzen duzunean, zure helbide elektronikoa egiaztatzeko esteka duen mezu elektroniko bat jasoko duzu.

Egiaztatu zure helbide elektronikoa zure Fillet kontuari eta bezeroarentzako laguntza-komunikazioei buruzko jakinarazpenak galduko ez dituzula ziurtatzeko.

Zure helbide elektronikoa egiaztatzea Eskaerak, Deskubritzea eta Salmentak bezalako funtzioetan funtsezko atala ere bada.

Ez dago egiaztapen-mezu elektronikorik

Fillet kontua sortu ondoren mezu elektronikorik jaso ez baduzu, egiaztatu zure helbide elektronikoa ondo idatzita dagoen.

iOS eta iPadOS Bidali egiaztapen-mezu elektronikoa

iOS eta iPadOS
  1. Ukitu Gehiago fitxa hautatzeko (pantailaren beheko eskuineko izkinan).
  2. Ukitu Ezarpenak hautatzeko.
  3. Ezarpenak pantailan, ukitu eta, ondoren, ukitu Egiaztatu posta elektronikoa.
  4. Ireki Egiaztapen-mezu elektronikoa eta jarraitu argibideak.

Android Bidali egiaztapen-mezu elektronikoa

Android
  1. Pantaila nagusian, sakatu My Business Profile.
  2. Nire negozioaren profilean, sakatu eta, ondoren, sakatu Bidali egiaztapen-mezu elektronikoa.
  3. Ireki Egiaztapen-mezu elektronikoa eta jarraitu argibideak.