Ștergeți toate prețurile pentru furnizorul selectat

Când selectați „Importați date de preț pentru furnizorul existent”, puteți, de asemenea, să ștergeți toate prețurile pentru furnizorul selectat.

Există o opțiune de ștergere a tuturor prețurilor pentru un furnizor existent. Această opțiune este disponibilă atunci când încărcați un fișier și vă pregătiți pentru a începe procesul de import.

Înainte de a începe procesul de import, verificați dacă ați sincronizat toate dispozitivele pe care utilizați aplicațiile mobile Fillet . În caz contrar, datele dumneavoastră pot fi depășite.

Înțelesul acestei acțiuni

Furnizor existent:Acesta este un furnizor care există deja în datele dvs. Fillet .

Toate prețurile pentru acel furnizor:Acestea sunt prețuri care au fost sincronizate cu Fillet.

Notă:Dacă nu vedeți furnizorul pe care doriți să-l utilizați, verificați dacă ați sincronizat datele în aplicațiile mobile Fillet și pe toate dispozitivele dvs.


Rezultatele selectării acestei opțiuni

Această opțiune va fi aplicată în timpul procesului de import. Fillet va șterge toate prețurile pentru acel furnizor și apoi va importa datele din fișierul pe care l-ați încărcat.

Rezultatele acestei opțiuni sunt următoarele:

  • Toate prețurile existente de la furnizorul selectat vor fi șterse.
  • Vor fi importate prețuri noi pentru furnizorul selectat.
  • Numele furnizorului selectat va rămâne neschimbat.

Efect asupra ingredientelor

Dacă un ingredient are prețuri de la mai mulți furnizori:
  • În timpul procesului de import, Fillet va șterge doar prețul sau prețurile de la furnizorul selectat.
  • Prețurile de la alți furnizori nu vor fi afectate.

Dacă un ingredient are un singur furnizor, care este vânzătorul selectat:

În timpul procesului de import, acel ingredient va fi șters.


Când să utilizați această opțiune

Fiți precaut când selectați această opțiune, deoarece această acțiune nu poate fi anulată.

Utilizați această opțiune dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți toate prețurile de la furnizorul selectat.

În caz contrar, vă puteți revizui datele după finalizarea importului și puteți selecta prețurile pe care doriți să le ștergeți.