Moeda

Establece a túa moeda en iOS, iPadOS, Android e aplicacións web

Moeda na aplicación web

Podes escoller a moeda que queres que use a aplicación web Fillet .

Web
  1. Inicia sesión na túa conta.

Equipos e organizacións Se es membro dunha organización que ten unha subscrición activa, comprobe que iniciaches sesión nesa organización.

Consello:

Seleccione "Cambiar conta" para iniciar sesión na súa conta individual ou nunha conta da organización.

2. Select the following: Usa a aplicación web
  3. Select the following: Cambiar a outra rexión e idioma
  4. Seleccione unha localización
  5. Iniciar aplicación web

Moeda nas aplicacións iOS, iPadOS e Android

As aplicacións de Fillet para iOS, iPadOS e Android usan automaticamente a mesma moeda que a rexión do teu dispositivo.

A rexión do teu dispositivo é a rexión que definiches na configuración do teu dispositivo.

Para cambiar a moeda nas aplicacións Fillet , cambia a rexión na configuración do teu dispositivo.

iOS e iPadOS
  1. Abre a aplicación Configuración.
  2. Toca Xeral.
  3. Toca Idioma e rexión, despois toca Rexión.
  4. Seleccione a localización
Android
  1. Abre a aplicación Configuración.
  2. Toca Idioma e entrada.
  3. Toca Idioma e selecciona a túa moeda.