#

Pitungan biaya

Hitung biaya produksi kanggo resep lan barang kanggo didol.

Sinau luwih lengkap

Persediaan lan pesenan

Kirimi pesenan menyang supplier. Ngatur bahan ing persediaan sampeyan.

Sinau luwih lengkap
Prepare items for sale.

Siapke barang kanggo didol

Deleng biaya mungsuh bathi. Siap adol produk sampeyan.

Sinau luwih lengkap