Währung

Setzt Är Währung an iOS, iPadOS, Android a Web Apps

Währung am Web App

Dir kënnt wielen wéi eng Währung Dir wëllt de Fillet Web App benotzen.

Web
  1. Zeechen an op Äre Kont.

Teams & Organisatiounen Wann Dir Member vun enger Organisatioun sidd, déi en aktiven Abonnement huet, kontrolléiert datt Dir bei där Organisatioun ugemellt sidd.

Tipp:

Wielt "Kont wiesselen" fir Iech op Ären Individuelle Kont oder en Organisatiounskonto unzemellen.

2. Select the following: Benotzt Web App
  3. Select the following: Änneren an eng aner Regioun a Sprooch
  4. Wielt eng Lokalitéit
  5. Lancéiere Web App

Währung an iOS, iPadOS an Android Apps

Fillet iOS, iPadOS an Android Apps benotzen automatesch déiselwecht Währung wéi d'Regioun vun Ärem Apparat.

D'Regioun vun Ärem Apparat ass d'Regioun déi Dir an den Astellunge vun Ärem Apparat gesat hutt.

Fir d'Währung an Fillet Apps änneren, änneren der Regioun an Ärem Apparat d'Astellungen.

iOS an iPadOS
  1. Öffnen d'Astellunge App.
  2. Tippen op General.
  3. Tippen op Sprooch & Regioun, da klickt op Regioun.
  4. Wielt locale
Android
  1. Öffnen d'Astellunge App.
  2. Tippen op Sprooch & Input.
  3. Tippen op Sprooch, wielt dann Är Währung.