Backup & Sync Fillet Apps

Zougang Är Donnéeën vun all iOS oder Android Apparat, oder all Web Browser.

Iwwersiicht

Datesynchroniséierung huet zwee Haaptdeeler:

• Schécken Daten vun engem Apparat op Är aner Apparater, an
  • Kritt Daten vun Ären aneren Apparater.

Är Quantitéit un Daten an Är Internetverbindung beaflossen d'Synchroniséierungsgeschwindegkeet, also loosst e bëssen Zäit fir d'Synchroniséierung fäerdeg ze maachen.

Dëst ass wéi Fillet Apps d'Datesynchroniséierung verwalten, dat ass, de "Pull" an "Push" Prozesser:

• Fir de Fillet Donnéeën automatesch "gedréckt" wéi Dir schafft, an du kanns "zéien" Donnéeën op der Synchronisatioun Reiter.
  • Fir de Fillet Android App, Daten synchroniséiert wann Dir "Synchroniséiert" op der Haaptsäit auswielen.
  • Synchroniséiert Daten am Fillet iOS an iPadOS Uwendungen

Web App

Ännerungen an dëser Web App gemaach ginn automatesch op de Server synchroniséiert.

Fir de Fillet Donnéeën automatesch "gedréckt" wéi Dir schafft, an du kanns "zéien" Donnéeën op der Synchronisatioun Reiter.

D'Säit erfrëschen oder Äre Browser-Cache läschen wäert déi meescht Problemer automatesch léisen.

Och, dëst hëlleft Iech Problemer ze vermeiden, déi duerch al Daten verursaacht ginn.

iOS an iPadOS

Iwwerdeems d'Synchronisatioun amgaang ass, sollt Dir de Fortschrëttrad gesinn dréinen.

Wann d'Synchroniséierung fäerdeg ass, kënnt Dir den Datum an d'Zäit vun Ärer leschter Datesynchroniséierung an der Parameteren Tab gesinn.

Léiert méi iwwer d'Synchroniséierung vun Daten a Fillet iOS an iPadOS Uwendungen

Android

Tippen op de Sync Knäppchen am Haaptbildschierm vun eiser Android App.

Wann d'Synchroniséierung fäerdeg ass, gëtt den Datum an d'Zäit vun Ärer leschter Datesynchroniséierung am Haaptbildschierm ënner Last Synchroniséiert ugewisen.