Z'iwwerpréiwen Fillet ID E-Mail Adress

Iwwersiicht

Wann Dir eng nei Fillet Kont schafen, Dir wäert eng E-Mail mat engem Link kréien Är Email Adress z'iwwerpréiwen.

Vergewëssert Iech Är E-Mailadress fir sécherzestellen datt Dir keng Notifikatiounen iwwer Äre Fillet a Clientssupportkommunikatioun verpasst.

Är E-Mailadress z'iwwerpréiwen ass och e Schlësseldeel vu Funktiounen wéi Bestellungen, Entdeckt a Verkaf.

Keng Verifikatiouns-E-Mail

Wann Dir keng E-Mail kritt hutt nodeems Dir Äre Fillet erstallt hutt, kontrolléiert ob Är E-Mailadress richteg geschriwwen ass.

iOS an iPadOS Schéckt Verifizéierungs-E-Mail

iOS an iPadOS
  1. Tippen fir de Méi Tab ze wielen (am ënneschten rietsen Eck vun Ärem Écran).
  2. Tippen fir Astellungen ze wielen.
  3. Am Astellungsbildschierm, tippt op , tippt dann op E-Mail bestätegen.
  4. Öffnen d'Verifikatiouns-E-Mail a befollegt d'Instruktioune.

Android Schéckt Verifizéierungs-E-Mail

Android
  1. Am Haaptbildschierm, tippen Mäi Business Profil.
  2. A Mäi Business Profil, tippt op , tippt dann op Verifizéierungs-E-Mail schécken.
  3. Öffnen d'Verifikatiouns-E-Mail a befollegt d'Instruktioune.