Varmuuskopiointi ja synkronointi Fillet -sovellukset

Käytä tietojasi millä tahansa iOS- tai Android-laitteella tai millä tahansa verkkoselaimella.

Yleiskatsaus

Tietojen synkronoinnissa on kaksi pääosaa:

• Tietojen lähettäminen laitteesta muihin laitteisiin ja
  • Tietojen vastaanottaminen muista laitteistasi.

Tietomääräsi ja internetyhteytesi vaikuttavat synkronoinnin nopeuteen, joten odota hetki synkronoinnin valmistumiseen.

Näin Fillet sovellukset hallitsevat tietojen synkronointia, eli "pull"- ja "push"-prosesseja:

• Fillet verkkosovelluksessa tiedot "työntetään" automaattisesti työskennellessäsi, ja voit "vetää" tiedot siirtymällä Synkronoi-välilehdelle.
  • Fillet Android -sovelluksen tiedot synkronoidaan, kun valitset aloitusnäytöstä Synkronoi.
  • Synkronoi tiedot Fillet iOS- ja iPadOS-sovelluksissa

Verkkosovellus

Tässä verkkosovelluksessa tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti palvelimeen.

Fillet verkkosovelluksessa tiedot "työntetään" automaattisesti työskennellessäsi, ja voit "vetää" tiedot siirtymällä Synkronoi-välilehdelle.

Sivun päivittäminen tai selaimen välimuistin tyhjentäminen ratkaisee automaattisesti useimmat ongelmat.

Lisäksi tämä auttaa sinua välttämään vanhentuneiden tietojen aiheuttamia ongelmia.

iOS ja iPadOS

Kun synkronointi on käynnissä, edistymispyörän pitäisi pyöriä.

Kun synkronointi on valmis, näet viimeisimmän tietojen synkronoinnin päivämäärän ja kellonajan Asetukset-välilehdessä.

Lisätietoja tietojen synkronoinnista Fillet iOS- ja iPadOS-sovelluksissa

Android

Napauta Synkronoi-painiketta Android-sovelluksemme päänäytössä.

Kun synkronointi on valmis, viimeisimmän synkronoinnin päivämäärä ja kellonaika näkyvät päänäytön kohdassa Viimeksi synkronoitu.