Munteenheid

Stel uw valuta in iOS-, iPadOS-, Android- en webapps in

Valuta in web-app

U kunt kiezen welke valuta u wilt dat de Fillet webapp gebruikt.

Web
  1. Aanmelden aan bij uw account.

Teams & Organisaties Als u lid bent van een organisatie met een actief abonnement, controleer dan of u bent aangemeld bij die organisatie.

Tip:

Selecteer ' Account wisselen' om in te loggen op uw individuele account of een account.

2. Select the following: Gebruik een web-app
  3. Select the following: Schakel over naar een andere regio en taal
  4. Selecteer een locatie
  5. Start de web-app

Valuta in iOS-, iPadOS- en Android-apps

De iOS-, iPadOS- en Android-apps van Fillet gebruiken automatisch dezelfde valuta als de regio van uw apparaat.

De regio van je apparaat is de regio die je hebt ingesteld in de Instellingen van je apparaat.

Als u de valuta in Fillet apps wilt wijzigen, wijzigt u de regio in de Instellingen van uw apparaat.

iOS en iPadOS
  1. Open de app Instellingen .
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Taal en regio en tik vervolgens op Regio.
  4. Selecteer land
Android
  1. Open de app Instellingen .
  2. Tik op Taal en invoer.
  3. Tik op Taal en selecteer vervolgens uw valuta.