Valuutta

Aseta valuuttasi iOS-, iPadOS-, Android- ja verkkosovelluksissa

Valuutta verkkosovelluksessa

Voit valita, mitä valuuttaa haluat Fillet verkkosovelluksen käyttävän.

Web
  1. Kirjaudu tilillesi.

Joukkueet ja organisaatiot Jos olet jäsen organisaatiossa, jolla on aktiivinen tilaus, tarkista, että olet kirjautunut kyseiseen organisaatioon.

Kärki:

Valitse "Vaihda tiliä" kirjautuaksesi sisään henkilö- tai organisaatiotilillesi.

2. Select the following: Käytä verkkosovellusta
  3. Select the following: Vaihda toiseen alueeseen ja kieleen
  4. Valitse alue
  5. Käynnistä verkkosovellus

Valuutta iOS-, iPadOS- ja Android-sovelluksissa

Filetin iOS-, iPadOS- ja Android-sovellukset käyttävät automaattisesti samaa valuuttaa kuin laitteesi alue.

Laitteesi alue on alue, jonka määrität laitteesi asetuksissa.

Jos haluat vaihtaa valuuttaa Fillet sovelluksissa, vaihda alue laitteesi asetuksista.

iOS ja iPadOS
  1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Yleistä.
  3. Napauta Kieli ja alue ja napauta sitten Alue.
  4. Valitse alue
Android
  1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Kieli ja syöttötapa.
  3. Napauta Kieli ja valitse sitten valuuttasi.