Back-up en synchronisatie Fillet apps

Toegang tot uw gegevens vanaf elk iOS- of Android-apparaat of elke webbrowser.

Overzicht

Gegevenssynchronisatie bestaat uit twee hoofdonderdelen:

• Gegevens van een apparaat naar uw andere apparaten verzenden, en
  • Gegevens ontvangen van uw andere apparaten.

Uw bedrag gegevens en uw internetverbinding zijn van invloed op de synchronisatiesnelheid, dus wacht even voordat de synchronisatie is voltooid.

Dit is hoe Fillet apps de gegevenssynchronisatie beheren, dat wil zeggen de "pull"- en "push"-processen:

• Voor de Fillet webapp worden gegevens automatisch "gepusht" terwijl u werkt, en u kunt gegevens "ophalen" door naar het tabblad Synchroniseren te gaan.
  • Voor de Fillet Android-app worden gegevens gesynchroniseerd wanneer u "Synchroniseren" selecteert op het startscherm.
  • Synchroniseer gegevens in de Fillet iOS- en iPadOS-applicaties

Web applicatie

Wijzigingen in deze webapp worden automatisch gesynchroniseerd met de server.

Voor de Fillet webapp worden gegevens automatisch "gepusht" terwijl u werkt, en u kunt gegevens "ophalen" door naar het tabblad Synchroniseren te gaan.

Door de pagina te vernieuwen of de cache van uw browser te wissen, worden de meeste problemen automatisch opgelost.

Dit helpt u ook problemen te voorkomen die worden veroorzaakt door verouderde gegevens.

iOS en iPadOS

Terwijl de synchronisatie bezig is, zou u het voortgangswiel moeten zien draaien.

Wanneer de synchronisatie is voltooid, kunt u de datum en tijd van uw laatste gegevenssynchronisatie zien op het tabblad Instellingen .

Lees meer over het synchroniseren van gegevens in Fillet iOS- en iPadOS-applicaties

Android

Tik op de knop Sync in het hoofdscherm van onze Android-app.

Wanneer de synchronisatie is voltooid, worden de datum en tijd van uw laatste gegevenssynchronisatie weergegeven in het hoofdscherm onder Laatst gesynchroniseerd.