Back-up en synchronisatie Invoering

Toegang tot uw gegevens vanaf elk iOS- of Android-apparaat of elke webbrowser.

Overzicht

Wanneer u uw Fillet ID registreert, maken alle Fillet apps automatisch een back-up van uw Fillet gegevens en synchroniseren deze.

Als u geen Fillet ID registreert, worden uw Fillet gegevens alleen op uw apparaat opgeslagen en worden uw gegevens niet geback-upt of gesynchroniseerd.

Tip: Gebruik dezelfde Fillet ID en hetzelfde wachtwoord elke keer dat u wordt gevraagd om u aan te melden bij een Fillet app of -service. Kom meer te weten

Het synchroniseren van uw Fillet gegevens bestaat uit twee processen: downloaden en uploaden

• Downloaden is het proces van het "ophalen" van uw gegevens uit Fillet.
  • Uploaden is het proces van het "pushen" van uw gegevens naar Fillet.

Laatste gesynchroniseerde datum en tijd

Wanneer Fillet apps klaar zijn met het synchroniseren van uw Fillet gegevens, tonen de apps de datum en tijd waarop de synchronisatie is voltooid:

• Als de datum en tijd van de laatste synchronisatie van uw app niet is bijgewerkt, betekent dit dat uw gegevens nog steeds worden gesynchroniseerd.
  • Als de datum en tijd van de laatste synchronisatie van uw app de huidige datum en tijd is, betekent dit dat uw synchronisatie is voltooid.

Wanneer de synchronisatie is voltooid,

• uw apparaat heeft gegevens verzonden naar uw andere apparaten, en
  • uw apparaat heeft gegevens ontvangen van uw andere apparaten.

Gegevens niet beschikbaar op een ander apparaat

Als uw nieuwste gegevens niet beschikbaar zijn op een ander apparaat, is de meest voorkomende reden dat uw gegevens nog niet zijn gesynchroniseerd:

• uw apparaat heeft geen gegevens naar uw andere apparaten verzonden, of
  • uw apparaat heeft geen gegevens ontvangen van uw andere apparaten.

Controleer de internetverbinding op elk van uw apparaten.