An image of a chef wearing an apron.

Fillet ID

Fillet ID on tili, jolla käytät Fillet palveluita kaikilla alustoilla: iOS ja iPadOS, Android ja web.

Tämä on tilisi kaikkeen Fillet.

Tili

Varmuuskopiointi ja synkronointi Johdanto

Kun rekisteröit Fillet ID: si, kaikki Fillet sovellukset varmuuskopioivat ja synkronoivat automaattisesti Fillet tietosi.

Lue lisää

Vahvista Fillet ID -sähköpostiosoite

Vahvista sähköpostiosoite, jota haluat käyttää Fillet ID: nä.

Lue lisää

Hallinnoi ja käytä Fillet ID

Vahvista sähköpostiosoite, jota haluat käyttää Fillet ID: nä.

Lue lisää

Kirjaudu sisään organisaatioon

Näytä kaikki organisaatiot, joissa olet jäsen, ja kirjaudu sisään valitsemalla organisaatio.

Lue lisää

Fillet -sovellukset

Opi kieli-, valuutta- ja alueasetuksista Fillet -sovelluksissa. Opi varmuuskopioimaan ja synkronoimaan Fillet -tietosi.

Varmuuskopiointi ja synkronointi Fillet -sovellukset

Käytä tietojasi millä tahansa iOS- tai Android-laitteella tai millä tahansa verkkoselaimella.

Lue lisää

Valuutta

Aseta valuuttasi iOS-, iPadOS-, Android- ja verkkosovelluksissa

Lue lisää

Kieli

Aseta kieli iOS-, iPadOS- ja Android-sovelluksissa sekä verkkosovelluksessa.
Lue lisää