An image of a chef wearing an apron.

Fillet ID

Uw Fillet ID is het account dat u gebruikt om toegang te krijgen tot Fillet services op alle platforms: iOS en iPadOS, Android en internet.

Dit is jouw account voor alles Fillet.

Account

Back-up en synchronisatie Invoering

Wanneer u uw Fillet ID registreert, maken alle Fillet apps automatisch een back-up van uw Fillet gegevens en synchroniseren deze.

Kom meer te weten

Controleer het e- adres van de Fillet ID

Verifieer het e- adres dat u wilt gebruiken als uw Fillet ID.

Kom meer te weten

Beheer en gebruik uw Fillet ID

Verifieer het e- adres dat u wilt gebruiken als uw Fillet ID.

Kom meer te weten

Aanmelden aan bij een organisatie

Tonen alle organisaties waar je lid van bent en selecteer een organisatie om in te loggen.

Kom meer te weten

Fillet apps

Meer informatie over taal-, valuta- en regio-instellingen in Fillet toepassingen. Leer hoe u een back-up maakt van uw Fillet gegevens en deze synchroniseert.

Back-up en synchronisatie Fillet apps

Toegang tot uw gegevens vanaf elk iOS- of Android-apparaat of elke webbrowser.

Kom meer te weten

Munteenheid

Stel uw valuta in iOS-, iPadOS-, Android- en webapps in

Kom meer te weten

Taal

Stel uw taal in iOS-, iPadOS- en Android-apps en webapp in.
Kom meer te weten